Led scherm huren

Verhuur van ledscherm  – Outdoor scherm huren – ledscreen-rental.be –  scherm voor beursstand -scherm EK voetbal 2020  – Scherm op trailer huren -Ledscherm huren

Led scherm huren

Zoekt u een blikvanger voor uw zaak of evenement?

Wij hebben LED schermen in huis van ongeziene kwaliteit.
We verhuren die aan bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar extra visibilteit op een kwalitatieve manier.  Ook verzorgen we tevens per campagne een ondersteunende marketingaanpak. Hierbij helpen wij u graag verder bij het ontwerp van een slideshow of promotie.

Een LED scherm laat toe van heel snel informatie te verspreiden onder de menigte. Dankzij de mobiliteit van ons LED scherm kunt u de perfecte locatie kiezen. U kan allerhande informatie weergeven zoals acties en promoties voor uw zaak, evenementen aankondigen, vacatures, weersinformatie of zelfs verkeersinformatie. Onze mobiele led scherm plaatsen wij op uw terrein naar keuze, zo is uw boodschap een ware eyecatcher voor passerende klanten. 

Breng uw sponsors en content groot in beeld met de mobiele LED scherm trailers van Axse.be . Groot scherm verhuur, huren led scherm, ledwall verhuur, mobiel led scherm bij Axse.be
De kwaliteit van onze ledschermen en onze uitstekende service zijn onze sterkste troeven. Een eye-catcher op uw pand, direct communiceren met uw passanten. Een nieuwe locatie die u onder de aandacht brengt met een reclame zuil. Een LED wall voor een wielerevent met duizenden bezoekers. Een beurs waar u potentiële klanten werft met een boodschap op een helder display. Zoveel toepassingen, zoveel evenementen, zoveel wensen.  Wij helpen U graag op weg.

 

Toont alle 3 resultaten