Discobar huren – Dj materiaal – Dj Gear

Een geschikte discobar huren, muziekinstallatie, dj apparatuur voor uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest of event ?

U kan bij ons ook een discobar huren zonder- of met Dj. U geeft een fuif , galabal, personeelsfeest, of wenst een budgetvriendelijke discobar te huren. Bekijk dan even onze partysets.

Wij beschikken over de top producten van de bekende merken Pioneer, Rodec en Denon. voor de gevorderde DJ’s. Voor de Beginners, kleine en thuis feestjes hebben we eveneens een comeplete dj installatie die eenvoudig in gebruik is.  Wij ondersteunen alle disc-, light- en video-jockeys. Wij leveren alles, alles, alles wat u nodig heeft ! Dj apparatuur, Dj Materiaal, Mengpanelen, versterkers, partyverlichting, noem maar op …. tot de uitwerking van een complete DJ-booth. Ook hobby- en home-dj’s komen bij ons aan hun trekken. Onze discobarsets worden zeer regelmatig gehuurd. Informeer even vooraf. Axse.be wanneer het gaat om op maat gesneden muzikaal entertainment.

 

Axel @ work

Axel @ work

Dj materiaal huren

Dj materiaal huren

Dj te boeken over heel Vlaanderen. Een DJ voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest gezocht? Axse.be is uw professionele partner voor de muzikale  organisatie en realisatie van uw bedrijfsfeest, evenement. Bij Axse.be kan je een Professionele discobar huren voor alle feesten.  Wij verhuren unieke discobars, licht & geluid, met of zonder DJ. Exclusieve Dj Apparatuur te huur voor kleine en grote verjaardagsfeesten, privéfeesten, bedrijfsfeesten.

Meer info, Basic Partyset nodig > kijk even bij onze Partysets of stuur ons een mailje : info@axse.be