Verhuur-Audiovisueel-materiaal

Audiovisueel materiaal huren

Tv Scherm
huren
Beamer &
Projectie
schermen
Verhuur
Led schermen, ledtrailers
Av Cables-
Mixers
It
Clue lights
Clikkers


Tv scherm Huren
Onze TV beeldschermen zijn van A-merken en geschikt voor zakelijk gebruik! Op de TV-schermen uit onze verhuur kan je meerdere visuele bronnen aansluiten, zoals bvb een laptop, computer, blue-ray of dvd-speler, USB stick.

Beamer en projectieschermen huren
Axse.be biedt u diverse mogelijkheden voor het huren van beamers. Van een basic beamer tot uiterst professionele beamers voor grote presentaties. Keuze uit verschillende hoeveelheid lumen en resoluties. Wij kunnen uw beamer bezorgen en desgewenst helpen wij u met de installatie.

Led scherm huren
Het breedbeeldformaat mobiel LED scherm geeft een kraakhelder beeld vanaf slechts enkele meters afstand.
Ook kan onze opstelling 360° gedraaid worden. Zo kunt u de boodschap op een mobiel LED scherm geheel naar eigen invulling afstemmen op de betreffende situatie. Kies voor een mobiele LED-schermen van topkwaliteit.

Led scherm huren

Av Controllers & Kabels
Av controllers huren, Hdmi Kabel, Vga Kabel, Splitboxen, Clikkers

Audiovisueel Materiaal huren
Axse.be biedt u krachtige beamers, plasmaschermen (huren LCD),projectieschermen en een waaier aan randapparatuur.
Enerzijds kan u kiezen voor een full service opdracht waarbij u kan rekenen op ervaren techniekers voor de levering, de aansluiting en eventueel de bediening van de toestellen. Anderzijds kan ons volledige aanbod ook afgehaald worden aan ons magazijn.

Heb je Audiovisueel materiaal nodig?   Audiovisueel materiaal huren.Eenvoudige schermen, projectoren en geluidsinstallaties? Of interactieve displays, ledwalls, …  Vraag dan zeker advies. We vinden voor jou het juiste audiovisuele materiaal. Omdat wij continu investeren in nieuwe technologië staan mogelijks niet alle producten op de inventaris. Aarzel zeker niet te informeren naar materiaal die je niet direct in de lijsten kan terugvinden.

Beelden zeggen meer dan woorden.
Het gebruik van projectieschermen en plasma of LCD televisies is dan ook niet meer weg te denken.
De juiste ondersteuning met kwalitatief materiaal is in zo een geval onontbeerlijk.

Resultaat 1–24 van de 46 resultaten wordt getoond