Uitlichten van gebouwen en tuinen

Buitenverlichting huren, Uw locatie van buiten en binnen prachtig verlicht.

Buitenverlichting huren? Met onze 400 watt HQI schijnwerpers en outdoor led verlichting  kunt u een gebouw of tuin in verschillende kleuren verlichten. Ideaal voor tuinfeesten en het verlichten van een terrein op een festival.
De buitenverlichting wordt tevens veel ingezet voor het uitlichten van grote bomen en parkeerterreinen.

Axse.be heeft ervaring met het uitlichten van gebouwen.
Rees meer dan 20 jaar geven een goede basis voor een geweldig event.

Een gebouw uitlichten, een woonhuis uitlichten, een event locatie uitlichten: zorg voor sfeer met onze LED- armaturen. Architecturaal belichten kan gaan van een uplighting effect tegen een muur tot de uitlichting van bomen, planten, standbeelden, … Noem maar op.
Het is een originele, aangename warme verwelkoming wanneer uw gasten aankomen in de vooravond van het event. Verder kan je ook je evenement of zaak in de schijnwerper zetten voor een special aangelegenheid (opendeurdag, koopjes, verjaardag, opening). Indien gewenst kunnen we voor jou zelfs een lichtshow of gelijkmatige kleurovergang programmeren die een blijvende indruk zal laten op uw genodigden of doelpubliek.

Wij verhuren ook verschillende prikkabels met gekleurde led lampen of met heldere warme led lampen voor elk buitenevenement.
De materialen zijn ook zelf te monteren en zeer energiezuinig.
Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie van de verlichting. Kom langs!

Contact / info@axse.be