Verhuur Licht

Verhuur van Licht – Draadloze led verlichting huren – Verlichting voor events, en Presentaties –  Beursstand verlichting huren  – Disco licht effects – Led verlichting voor buiten, feestverlichting huren – Blacklights

 

Verhuur Licht. Opzoek naar een lichtinstallatie of professionele lichtshow voor een evenement, feest of bijeenkomst?
Wij hebben een groot en professioneel assortiment lichtapparatuur in onze verhuur. Waaronder vele lichteffecten zoals  stroboscopen en blinders, lasers of  blacklights, (led) spots,  en sfeerverlichting.

Mocht u geen keuze kunnen maken, neem gerust contact op. Wij adviseren u graag zodat u de juiste verlichting op uw evenement heeft staan.
Op deze pagina kan je ons aanbod zien van licht apparatuur met led-verlichting, led parren, moving Heads, theater verlichting, noodverlichting, decoratie armaturen….

​​

Licht huren tovert jouw evenement om tot een gezellig geheel en brengt je gasten in de sfeer. Om de ideale licht set voor jouw event samen te stellen, hebben wij alle mogelijke “armaturen” van een lichtset hieronder netjes opgesomd.
Led verlichting huren

Op deze pagina kan je ons aanbod zien van licht apparatuur met led-verlichting, ledparren, … Je bent goed bezig voor het milieu, en ook nog eens voor je eigen portemonnee als je ledverlichting huurt! ledverlichting heeft immers een erg laag gebruik van energie.

Moving Heads Huren

Wij hebben zowel scanners als moving heads in onze verhuur. Beide toestellen produceren kleurrijke stralen en patronen en zullen zorgen voor een afgewerkte lichtshow.

Blacklight huren

Blacklight Guns / Led blacklights / Tl Blacklights

Outdoor Lights, Verlichting voor buiten huren.

Verhuur Licht  Buitenverlichting , Uw locatie van buiten en binnen prachtig verlicht.  Met onze 400 watt HQI schijnwerpers en outdoor led verlichting  kunt u een gebouw of tuin in verschillende kleuren verlichten. Ideaal voor tuinfeesten en het verlichten van een terrein op een festival. De buitenverlichting wordt tevens veel ingezet voor het uitlichten van grote bomen en parkeerterreinen.

Decoratieve Verlichting huren

Verhuur van decoratieve lichtarmaturen. Huurt u materiaal voor meerdere dagen, contacteer ons voor een offerte op maat.

Noodverlichting Huren

Wist je dat je bij grote evenementen verplicht bent om te zorgen voor juiste aanduidingen op het gebied van noodverlichting en aanduiding van de (nood)uitgang? Je kunt snel, eenvoudig en voordelig aan deze eis voldoen door de nodige noodverlichting te huren!


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Resultaat 1–24 van de 92 resultaten wordt getoond