Verhuur Rookmachine

Rookmachine huren – Verhuur van zeepbellen machine – Hazer huren – Confetti shooters  – Ventilator – Sky tube  effecten – Smoke Machine  huren – Zeepbellen blazer huren – Special effects.

Verhuur Rookmachine en Effecten

Huur een rookmachine of  Hazer en laat jouw lichtshow tot zijn recht komen

Door een rookmachine te huren zal jouw lichtshow er beter gaan uitzien, en zo een onmiskenbare bijdrage leveren tot jouw geslaagd feest of fuif. Deze fog machine benadrukt de stralenbundels van de lichteffecten. Een echte floorfiller als het ware. De rookmachines uit onze verhuur kan je tevens gebruiken voor een brandoefening binnen jouw onderneming, of om ventilatie systemen beter in kaart te brengen.

Verhuur Rookmachine > De kwalitatieve rook vloeistoffen die wij gebruiken bij de verhuur van onze rookmachine of mistmachine zijn gegarandeerd onschadelijk voor de gezondheid van uw publiek.

Wij verhuren verschillende types rookmachines steeds inclusief vloeistof.


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 16 resultaten