AV techniek voor presentatie of congres.

AV-techniek voor presentaties en congres.

Wilt u een presentatie organiseren voor de introductie van een nieuw product of dienst? Of wilt u uw personeel motiveren en bijvoorbeeld de resultaten van jullie bedrijf presenteren? Goede communicatie is onontbeerlijk tijdens een evenement.  Door een goede communicatie technologie kunt u meer interactie creëren met uw publiek.

AV techniek, Bij een een  presentatie is de boodschap het allerbelangrijkste en daarom stellen wij deze centraal. Het gaat niet zozeer om technische hoogstandjes, het overbrengen van de boodschap staat of valt met de juiste presentator. De techniek staat in dienst van de spreker en niet andersom.

Axse.be

Axse.be

Wij kunnen uw helpen met zowel de beeld als geluidstechniek om uw presentatie te ondersteunen.
Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat de techniek tijdens uw presentatie vlekkeloos werkt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en dat onze technici onzichtbaar uw presentatie begeleiden. Een dry-run of generale repetitie is een vast onderdeel van een presentatie.

AV techniek

Podium Met een podium maakt uw u de spreker zichtbaar voor iedereen.
Schermen Extra schermen die groot genoeg voor de achterste rijen.
Geluid Draadloze oplossingen met handheld- headset- en katheder microfoons. Voldoende luidsprekers in de zaal.
Verlichting Zet uw presentatie, spreker of produkt in het juiste licht. gebruik een logoprojectie om het product of merk te presenteren.

Meer info nodig? >  Kijk even bij onze AV materialen of
stuur ons een mailje : info@axse.be

Productenpagina’s