Geluid huren in Mechelen

Geluid huren in Mechelen

Axse.be heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluid -en lichtmateriaal. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Geluid huren in Mechelen. Indien je het toestel zelf kan/wil ophalen, installeren en terugbezorgen, kan je jouw keuze en de gewenste huurperiode direct online doorgeven.  Wij contacteren jou dan om concreet af te spreken. Wens je het materiaal te laten leveren/installeren/ophalen, dan ontvangen wij graag een offerte-aanvraag. Ook voor grote(re) evenementen maken wij bij voorkeur eerst een prijsbestek op. Twijfel je of heb je een andere vraag, contacteer ons dan gerust.

Voor ieder evenement hebben zij het optimale assortiment aan versterkers en speakers om een waar geluidsspektakel te kunnen verzorgen. Op zoek naar een DJ-set, een set extra luidsprekers of een complete geluidsinstallatie? Hierboven vindt u een duidelijk overzicht van de meest verhuurde combinaties muziekinstallaties bij Axse.be regio Mechelen Antwerpen. Voor maatwerk kunt u onze verhuurprijslijst raadplegen of contact met ons opnemen.


Waar is dat feestje?

Bent u nieuwsgierig naar onze prijzen, diensten of andere mogelijkheden? Bezoek dan snel onze website. Hier kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen, opmerkingen of andere zaken. Maak snel een afspraak met onze medewerkers en wellicht tot snel op uw feest of event. Waar is dat feestje? Geluid huren, Hier is dat feestje!