Prolyte H30V Zwart

Truss Huren prolyte 30V Black coated.

Verhuur Prolyte X30V  en H30V, zwarte truss huren. Verschillende lengtes en hoeken beschikbaar.

Truss nu ook uit voorraad leverbaar in zwarte kleur. De Heavy truss heeft een dikkere wanddikte dan de x-serie en is hierdoor minder kwetsbaar in transport en kan bovendien meer belasting aan. De dikke wand van de buis voorkomt deuken, veroorzaakt door klemmen en koppelingen. De H-serie is met name ontworpen voor frequent gebruik en is hierdoor geschikt voor tentoonstellingen, verhuurbedrijven en semipermanente installaties. De H-serie truss wordt gekoppeld met het CCS6 koppelsysteem.

Truss huren voor uw evenement, product lancering, presentatie, modeshow of beurs?

Een truss constructie boven uw beursstand of dansvloer is een goede manier om verlichting en promotiemateriaal kwijt te kunnen. Met truss kunnen wij modulair bouwen. Dit wil zeggen dat wij elke constructie naar wens voor u kunnen maken. Stel zelf je truss constructie samen. Alle lengtes komen uit de Prolyte 30V serie. Deze serie wordt wereldwijd gebruikt tijdens grote shows en optredens. Zeer betrouwbaar en goed belastbaar. Truss is de benaming voor een aluminium kokervorm die door middel van kleinere staafjes is verbonden.Truss heeft een zeer hoge draagkracht in vergelijking met zijn eigen gewicht.

Bij truss denken wij vooral aan lichtbruggen huren maar truss is veel meer dan dat. Truss kan gebruikt worden om een last te takelen, banners te monteren, een plaats af te bakenen, als trusstoog op je evenement of festival. 


  •  Truss huren, zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.


    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 13 resultaten