Verhuur-truss Prolyte Eurotruss Tubes

Verhuur truss

Een truss constructie boven uw beursstand of dansvloer is een goede manier om verlichting en promotiemateriaal kwijt te kunnen. Met truss kunnen wij modulair bouwen. Truss huren voor uw evenement, product lancering, presentatie, modeshow of beurs? Wij verhuren volledige constructie en ook losse truss elementen.  Voor het bouwen van een truss constructies is nagenoeg iedere vorm en uitvoering mogelijk, doordat de truss elementen in vele vormen en lengtes beschikbaar zijn, en makkelijk zijn samen te stellen tot het gewenste model. Aluminium truss is de ideale flexibele bouwsteen voor diverse op maat gemaakte toepassingen met een hightech uitstraling.

Verhuur TrussProlyte H30V Zwarte Truss

Truss nu ook uit voorraad leverbaar in zwart. De Heavy truss heeft een dikkere wanddikte dan de x-serie en is hierdoor minder kwetsbaar in transport en kan bovendien meer belasting aan. De dikke wand van de buis voorkomt deuken, veroorzaakt door klemmen en koppelingen. De H-serie is met name ontworpen voor frequent gebruik en is hierdoor geschikt voor tentoonstellingen, verhuurbedrijven en semipermanente installaties. De H-serie truss wordt gekoppeld met het CCS6 koppelsysteem. Verhuur truss Prolyte

Eurotruss FD43 HurenEurotruss HD43 Zwarte Truss

De Eurotruss elementen FD43 zijn driehoekig met zijde van 40cm en worden gebruikt voor evenementen en algemene lichtstructuren. Overspanningen tot maximaal 12 meter zijn mogelijk, afhankelijk van de belasting.

Verhuur tubeAluminium Tubes Huren

Met behulp van swivelkoppelingen kan je deze buizen aan de truss bevestigen. Je kan deze aluminium buizen gebruiken als schoor, om armaturen aan op te hangen of als outrigger.

Resultaat 1–18 van de 26 resultaten wordt getoond