Verhuur-truss Prolyte Eurotruss Tubes

Verhuur van Truss – Prolyte huren – Truss constructie voor Beurs – Eurotruss  – Outdoor truss en  truss standen – Truss huren Antwerpen , Brussel – Aluminium Tubes

Verhuur truss

klik hier om verder te gaan naar onze uitgebreide verhuur cataloog.

Prolyte 30V Truss Black huren

 

 

 

Prolyte H30V Zwarte Truss

Truss huren

Eurotruss HD43 Zwarte Truss

Aluminium Tubes Huren

Een truss constructie boven uw beursstand of dansvloer is een goede manier om verlichting en promotiemateriaal kwijt te kunnen. Met truss kunnen wij modulair bouwen. Truss huren voor uw evenement, product lancering, presentatie, modeshow of beurs? Wij verhuren volledige constructie en ook losse truss elementen.  Voor het bouwen van een truss constructies is nagenoeg iedere vorm en uitvoering mogelijk, doordat de truss elementen in vele vormen en lengtes beschikbaar zijn, en makkelijk zijn samen te stellen tot het gewenste model. Aluminium truss is de ideale flexibele bouwsteen voor diverse op maat gemaakte toepassingen met een hightech uitstraling.


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Prolyte X30 en H30V Truss huren

Truss nu ook uit voorraad leverbaar in zwart. De Heavy truss heeft een dikkere wanddikte dan de x-serie en is hierdoor minder kwetsbaar in transport en kan bovendien meer belasting aan. De dikke wand van de buis voorkomt deuken, veroorzaakt door klemmen en koppelingen. De H-serie is met name ontworpen voor frequent gebruik en is hierdoor geschikt voor tentoonstellingen, verhuurbedrijven en semipermanente installaties. De H-serie truss wordt gekoppeld met het CCS6 koppelsysteem. Verhuur truss Prolyte

Eurotruss FD43 HurenEurotruss HD43 Zwarte Truss

De Eurotruss elementen FD43 zijn driehoekig met zijde van 40cm en worden gebruikt voor evenementen en algemene lichtstructuren. Overspanningen tot maximaal 12 meter zijn mogelijk, afhankelijk van de belasting.

Verhuur tubeAluminium Tubes Huren

Met behulp van swivelkoppelingen kan je deze buizen aan de truss bevestigen. Je kan deze aluminium buizen gebruiken als schoor, om armaturen aan op te hangen of als outrigger.

Verhuur truss, Zwarte prolyte truss huren.

Trussen zijn dan ook uitermate geschikt om een veelvoud van verlichtings-armaturen in de lucht te hijsen.

In de audiovisuele sector worden de truss structuren ook vrij veel gebruikt als puur decoratief element, bijvoorbeeld voor beurs standen of om een product in de kijker te zetten.

Door het verlichten van de truss structuur springt deze onmiddellijk in het oog. Zo geeft dit een extra dimensie aan het geheel.

Axse.be  beschikt over Prolyte trussen X30V en X30H voor het bouwen van beursstanden, overkappingen, maar ook voor fuiven of festivals. Trussen kan je opbouwen in zowat elk mogelijk formaat.

.

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond