Rookmachine huren

Rookmachine huren.

Wanneer huur je nu best een rookmachine of een hazer?

Rookmachine huren :  Indien je een fuif of optreden organiseert en je vindt het fijn dat je publiek omhult wordt door een rookwolk of je vindt het cool dat de machine in een mum van tijd een rookwolk spuit, tja dan is een rookmachine evident. Een rookmachine heeft ook effect op de aanwezige belichting. Daar de rook zich na een tijdje verspreidt in de ruimte zie je ook de lichtstralen van de lichtapparatuur. Je kan onze rookmachines perfect gebruiken als brandsimulatie bij een brandoefening in je bedrijf.
Hazer: Wanneer je een zéér fijne mist wil creëren waardoor de stralen van de lichtapparatuuur perfect tot uiting komen huur je best een hazer. Het grote voordeel hierbij is dat je publiek de haze(mist) niet echt waarneemt maar je licht perfect tot uiting komt.


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 8 resultaten