Verhuur Podium

Verhuur van podium – Indoor podium huren -Boogpodium – Outdoor podium –  Podium Elementen   – Rolling Risers – Tribune – Stage Dex Prolyte

Verhuur podium  Een podium huren kan voor festivals, fuiven, feesten, optredens, opendeurdagen, aankondigen, enz. Met onze Catwalk kan je jouw artiesten of modellen laten stralen tussen jouw publiek.

Axse.be biedt u een geschikt podium aan voor al uw evenementen. Wij hebben een brede waaier voor podium- en eventoplossingen voor binnen en buiten gebruik. Onze podia kunnen een meerwaarde vormen voor uw evenement.  Bij een concert, congres, festival, seminarie, … is een podium het centrale punt van het evenement. Alle ogen zijn erop gericht, waardoor een mooi podium zeker en vast een meerwaarde is.

Ook voor kleine tribunes kan je bij ons terecht.


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 20 resultaten