Noodverlichting

Noodverlichting huren
Anti paniekverlichting.

Noodverlichting is er in de eerste plaats om bij een stroomstoring een gebouw veilig te kunnen verlaten. In de meeste gevallen is noodverlichting noodzakelijk voor uw evenement. Dit vanwege de veiligheid voor uw bezoekers. Mocht er op locatie geen noodverlichting aanwezig zijn dan kan deze altijd bij ons gehuurd worden.

Anti paniek verlichting of noodverlichting huren is een vorm van verlichting die automatisch wordt ingeschakeld bij het uitvallen van alle elektriciteit. Hiertoe is de lamp voorzien van zowel een aansluiting op het lichtnet als van een batterij. Vaak worden deze lampen dan ook gecombineerd met bewegwijzering, zoals pictogrammen die wijzen naar nooduitgangen.

Door het installeren van noodverlichting kan worden voorkomen dat men in het geval van stroomuitval de weg naar buiten niet meer kan vinden. Ook in het geval van brand, zeker met de bijkomende rookontwikkeling, is het van groot belang dat aanwezigen tijdig de (nood-) uitgangen kunnen vinden.

Noodverlichting huren, ideaal voor tijdelijke ruimtes. Voorzien van doorlusmogelijkheid.

Verlicht nooduitgang bord huren
Voorzien van dubbele ketting
Voorzien van recente accus
Maximale brandtijd na stroomuitval: 2 uur


  •  Noodverlichting huren,  zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont 1 resultaat