Led Lights

Led verlichting Huren  indoor en of outdoor. Led uplighters huren

LED verlichting zie je sinds de laatste jaren op steeds meer plekken. En dat is niet voor niets. In vergelijking met traditionele lichtbronnen biedt LED vele voordelen. Dankzij het lage energieverbruik en de lange levensduur is LED zowel een efficiënte als duurzame, milieuvriendelijke oplossing. Daarnaast zijn er nog andere voordelen aan LED.  Ze zijn klein en oplaadbaar waardoor er vele nieuwe design mogelijkheden zijn, ze zijn gemakkelijk aan te sturen en zijn krachtig genoeg voor vele toepassingen. Verder hebben ze  mooie, warme rgbw kleuren.

Toepassingen led lights

  • Decorverlichting voor events
  • Gevelverlichting & uplighters
  • Theaterverlichting
  • Terreinverlichting outdoor
  • Complete lichtpakketten en party sets
  • Bewegend licht – Moving heads
  • Feestverlichting & lichtslingers

Buitenverlichting Huren  ✓  LED Gevelverlichting  ✓ Outdoor Uplighting ✓ Sfeer Verlichting  voor binnen en buiten ✓ Draadloze Led verlichting Huren ✓ Led verlichting met batterij.

Led verlichting Huren

Onze accu spots zijn krachtige led lampen. Deze spots zijn volledig draadloos te gebruiken en kunnen tot 8 uur mee. Accu spots zijn te gebruiken met wireless DMX, waardoor alle kabels overbodig raken. Je kan tegenwoordig diverse soorten LED licht huren. Geschikt voor onder meer het uitlichten van gebouwen, het uitlichten van tuinen. Het uitlichten van decors of  het uitlichten van beursstanden. Discoverlichting huren voor een feest of show belichting huren voor optredens.

Wij leveren in heel Vlaanderen tegen vergoeding. Daarbuiten kan je afhalen en retourneren in Duffel.  Magazijn
Regio Antwerpen Brussel Mechelen Lier.  Meer info nodig? Vraag een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 14 resultaten