Controllers Light

Verhuur Lichtsturing✓ controllers licht✓ LED Controller Huren ✓ DMX Mengtafels ✓ stroomkasten ✓ Psu ✓ Licht dimmers huren.
Voor het aansturen van verlichting is vaak een controller of lichtsturing gewenst. Hiermee heeft u de mogelijkheid om op afstand de lampen te bedienen. De meeste effecten functioneren alleen op stroom, maar bij intelligente verlichting is vaak een DMX controller vereist voor de aansturing ervan.


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Dimmers

Licht sturingen

Dmx Booster

Stroomkasten

Psu

Verhuur Lichtsturing , controllers licht

Besturing van verlichting door middel van switchers en dimmer’s te huur bij Axse.be voor verschillende vermogens. Licht accessoires huren zoals een lichtsturing  kan essentieel zijn voor uw evenement.

Verhuur met transport, op- & afbouw en bediening. Verhuur lichtsturing
Hiermee heeft u een volledig pakket. Dit wil zeggen dat transport, opbouw, afbouw maar ook bediening voor u wordt verzorgd. Professionele lichttechnici bedienen de lichtapparatuur, zodat u zeker bent van een optimaal resultaat. Deze variant is op basis van maatofferte en kan helaas niet via de verhuurshop worden samengesteld. Wij horen graag meer over uw evenement om u een voorstel te doen.

Toont alle 17 resultaten