Black Lights

Blacklight huren, Verhuur blacklight

Met een UV licht of blacklight zijn er verschillende objecten die daardoor oplichten. Zoals verf of blacklight tape, blacklight make-up, en nog veel meer. Alle witte of lichtgekleurde kledingstukken en objecten kleuren op als je gebruik maakt van blacklight. Een leuke toevoeging voor elk blacklight feest!

Het blacklight-effect: de UV-straling die ervoor zorgt dat wit en fluor kleuren oplichten in het donker. Dit mystieke lichteffect is nu ook verkrijgbaar in de meest recente LED uitvoering.
Deze LED UV cannon is een stuk krachtiger dan de oudere 400 Watt gasontlading versie. Ledblacklight , dit compacte armatuur ontwikkelt hierdoor vrijwel geen warmte en gaat jaren mee.

Blacklight huren sporten / glow in the dark is een nieuwe originele variant op gewoon sporten. Sporten kunnen zijn volleybal, basketbal, handbal, tennis, badminton, korfbal, voetbal, fitness enz.
In een geheel donkere sporthal of zaal wordt er gesport waarbij het enige licht afkomstig is van UV/ blacklightlampen. Het belangrijkste zijn de natuurlijk de blacklightlampen. Sporten in Blacklight werkt met professionele blacklightlampen op basis van LED techniek. Door deze lampen lichten alleen witte en fluorescerende materialen op. Dit geeft een echt speciaal effect. Niet alle kleuren wit zijn fluorescerend. In de regel geldt hoe witter hoe beter het effect. Bekijk ook onze site Blacklighthuren.be


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 4 resultaten