Wireless Microphones

Verhuur Draadloze Microfoon.

Draadloze microfoon huren > Met een draadloze microfoon heb je meer bewegingsvrijheid tijdens je voordracht, presentatie of optreden. We hebben ook microfoons met kabel in onze verhuur, wanneer je geen compromissen wil sluiten op het vlak van bereik en kwaliteit. Deze optie is goedkoper dan de huur van een  draadloze microfoon.

Verhuur draadloze microfoon voor een presentatie, theatershow, stand-up comedy, een muzikale act. Axse.be  heeft een behoorlijk assortiment Sennheiser en shure draadloze microfoons in de verhuur. U kunt bij ons terecht voor de huur van een enkele draadloze microfoon, maar ook voor een compleet zenderpark. Bekijk hieronder ons aanbod.


  • Je kan  de materialen zelf afhalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • Indien gewenst worden goederen gebracht en opgehaald tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De bezorgkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage worden altijd afzonderlijk aangerekend. Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

 Draadloze microfoons werken op batterijen. Bestel ze bij je huuraanvraag, dan hoef niet nog extra naar een winkel.

Toont alle 11 resultaten