Verhuur van Muziek installatie en Geluids installatie.

Verhuur muziekinstallatie geluidsinstallatie.Complete luidspreker sets huren, Boxen met versterking huren.


Wij verhuren losse speakers maar ook complete geluidsets. U wilt natuurlijk perfect geluid dat zorgt voor een optimale beleving. Wij werken voornamelijk met het merk L acoustics en Yamaha speakers, dit zijn een vooruitstrevende merken met een goede geluidskwaliteit.

Welke geluidsinstallatie heb ik nodig voor mijn evenement?

Hierbij zijn een aantal factoren belangrijk. De hoeveelheid mensen die je verwacht op jouw event en de grote van de ruimte. Het gewenste volume, moet het achtergrondmuziek zijn of geluid op het niveau van een full party.
De opstelling van de speakers, luidsprekers op statief of juist speakers ophangen.
Is de ruimte smal en lang.  Kies dan voor meerdere kleine speakers te plaatsen en zo  een zaal vullend effect te krijgen.
Voor grotere ruimtes of buiten terreinen hebben wij line array speakers beschikbaar. Line array speakers, zijn speakers die onder elkaar hangen om een goed verspreid geluid te geven. Deze speakers kunnen doorgaans ook buiten in de regen blijven hangen.
Geen stroom in de buurt? Geen probleem! huur dan één of meerdere accu speakers. Let in dit geval wel goed op de accuduur.
Zo te merken zijn er veel factoren die invloed hebben om de juiste geluidsinstallatie. Wij geven graag advies voor de juiste geluidsset voor uw evenement. Verhuur muziekinstallatie geluidsinstallatie


  •  Huur materialen zelf afhalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • Indien gewenst worden goederen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage worden altijd afzonderlijk aangerekend.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page


 

Toont alle 12 resultaten