Verhuur luidspreker

Verhuur luidsprekers, boxen huren

Voor elke gelegenheid bieden wij speakers aan. Dit kan van 50 t/m 3000+ personen. Hieronder vindt u allerlei losse speakers. Wij hebben twee soorten luidsprekers te huur, namelijk actieve en passieve boxen. Actieve speakers zijn voorzien van een ingebouwde versterker en passieve speakers hebben een losse versterker nodig.
Wij verhuren losse speakers maar ook complete geluidsets. U wilt natuurlijk perfect geluid dat zorgt voor een optimale beleving. Wij werken voornamelijk met topmerken met een goede geluidskwaliteit. Bij ons kunt u topkwaliteit geluidsapparatuur huren.
Verhuur luidsprekers. Welke luidsprekers heb ik nodig voor mijn evenement?
Dit ligt natuurlijk aan een aantal factoren. De hoeveelheid mensen die je verwacht op jouw evenement en de grote van de ruimte. Het gewenste volume, achtergrondmuziek en of geluid op het niveau van een feest. De opstelling van speakers op statief of juist speakers ophangen? Is de ruimte smal en lang? Kies dan voor meerdere kleine speakers om een zaal vullend effect te krijgen. 


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 15 resultaten