Verhuur DJ Equipment

Dj Materiaal Huren

Voor zowel de beginnende als gevorderde DJ’s hebben wij de meeste bekende DJ Materialen in de verhuur. In onze afdeling discobar verhuur hebben we een aantal standaard DJ sets samengesteld waaruit je kan kiezen. De DJ apparatuur & discobar die je bij ons kan huren is steeds van topniveau. Dj materiaal huren van de meest toonaangevende merken binnen de audiowereld: Pioneer, Rodec, Denon of Technics. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur zoals de CDJ 2000 Nexus 2.
Een DJ Booth is het meubel waarop de apparatuur van de DJ wordt geplaatst. Laat de act van de avond opvallen! Er is keuze uit een chique basic DJ booth of DJ Booth’s met LED verlichting.

Dj Materiaal Huren of DJGear huren? Of het nu gaat om een bruiloft, festival of bedrijfsfeest, bij elk van deze evenementen is een DJset nodig. Wij verhuren de meest gangbare DJGear zoals  Pioneer, Technics, Denon, materialen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze apparatuur is uitgerust met de nieuwste firmware updates. Van losse CD spelers, mixers, platenspelers, midi controllers tot een complete DJset.


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 18 resultaten