PA Microphones

Microfoon huren? Welke heb ik nodig?

Heb je een evenement voor enkele tientallen bezoekers of wil je versterkt worden bij een live-concert? Wil jij een headset huren of toch liever een draadloze microfoon? Je bent bezig met de organisatie van een evenement of presentatie waar meerdere personen gaan spreken. Dan kan het erg handig zijn om een microfoon te huren in combinatie met één van onze speakersets zodat iedereen de spreker goed kan verstaan.  Wij hebben verschillende microfoons te huur. Van draadgebonden microfoons tot draadloze microfoons. Van spraak over zang tot het versterken van instrumenten, het kan allemaal dankzij ons ruime aanbod aan microfoons. Zo hebben wij naast zangmicrofoons ook gitaar-, spraak-, drum-, bass en overhead microfoons in de verhuur. Voor iedere gelegenheid hebben wij een juiste variant. Wij hebben de instrumenten micro die jouw optreden compleet maakt. 

Diverse mogelijkheden wanneer je een micro wil huren. Microfoons voor het versterken van instrumenten, zang en of toespraak .Wil je een draadloze micro huren of microfoons voor het versterken van een koor. Axse.be heeftl  een uitgebreid gamma van microfoons  zangmicrofoons, instrument microfoons, condensator microfoons, DI’s, headset micro’s,…


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

 

Toont alle 22 resultaten