PA Audio Desk

Pa Mengtafel huren / Pa Geluidstafel huren
Op een mixer, ook wel  mengtafel genoemd, komen alle geluidssignalen binnen. Voor presentaties of kleine optredens waarbij alleen een cd speler en een paar microfoons worden gebruikt, is een kleine analoge 12 kanaals mixer vaak al voldoende. Digitale mixers kunnen handig zijn voor theatervoorstellingen, bands en andere grote optredens waarbij veel geluidsbronnen zijn.

Mengpaneel nodig voor uw evenement? Voornamelijk bij grotere evenementen maar ook bij kleinere evenementen kan een mengpaneel handig zijn. Of u nu 4 of 96 kanalen nodig heeft, er is altijd een mengpaneel voor uw evenement. Kiest u voor een digitale tafel met veel mogelijkheden, of heeft u aan een analoge tafel voldoende? Wij hebben een ruim assortiment mengpanelen geschikt voor meerdere toepassingen. Pa Mengtafel huren > Voor grotere producties wordt nog steeds gebruik gemaakt van de grote analoge mengtafels met externe effectenracks en compressor rack.


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

 

Toont alle 7 resultaten