Intercom - Walkie Talkie

Intercom – Walkie talkie huren, Communicatie, onmisbaar op elk evenement!!!

Met een, walkie Talkie, portofoon heb je de ideale manier om de communicatie op uw evenement eenvoudig te laten verlopen. Het is onze missie om via betrouwbare communicatie mensen met elkaar te verbinden en zo de productie op een veiligere en efficiëntere manier te doen verlopen. Van jeugdfuif tot mega-event, van bouwwerf tot onderzoeksproject, voor elk budget. In ons aanbod: vergunningsvrije digitale walkie talkies, Alle accessoires zoals handmicrofoons, oortjes, zijn in de sets inbegrepen. Intercom – Walkie talkie huren, Het gamma voor verhuur van walkie-talkies is gebaseerd op de vergunningsvrije Kenwood TK 3401D. Door onze jarenlange ervaring met de verhuur van Kenwood walkie-talkies zijn wij exact op de hoogte van mogelijkheden en eventuele beperkingen van de verschillende portofoons in uiteenlopende omstandigheden.


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 3 resultaten