Verhuur-tv-scherm, Full HD Flat Panel Displays.

Verhuur Tv scherm
Bij ons kan u terecht voor het huren van Televisie schermen voor uw presentatie, evenement.
Met televisies kunt u op een attractieve wijze uw boodschap presenteren aan uw doelpubliek.
Onze TV beeldschermen zijn van A-merken en geschikt voor zakelijk gebruik! Op de TV-schermen uit onze verhuur kan je meerdere visuele bronnen aansluiten, zoals bvb een laptop, computer, blue-ray of dvd-speler, USB stick.
Wilt u een TV beeld beeldscherm huren voor een evenement en zoekt u naar advies over het formaat van het scherm? We kunnen u daar uitstekend mee over vertellen, dankzij onze uitgebreide ervaring.

Verhuur tv scherm / Uw digitale boodschappen met een superieure beeldkwaliteit. Direct meerdere TV beeldschermen huren of vragen over de beschikbare televisies voor een beurs of een ander evenement? Neem contact met ons op als u een groot beeldscherm wilt huren. Wij vertellen u graag meer over de specifieke mogelijkheden op basis van uw wensen.


  •  Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
  • U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
  • Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
  •  Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.

    Meer info nodig, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 10 resultaten