Verhuur Beamer, projector huren

Verhuur beamer , projector huren
Voor elke presentatie met video en beeld hebben wij de geschikte apparatuur. Wij kunnen video en beeld producten leveren voor kleine evenementen en seminars waar bijvoorbeeld alleen een laptop met presentatieklikker op twee LED Smart TV schermen aangesloten moet worden of  een projector met aangepast projectiescherm.

Verhuur beamer : De beamer met 4000 lumen is geschikt voor goed verduisterde locaties waar de beamer op enkele meters van het scherm geplaatst kan worden. Indien de ruimte niet geheel verduisterd kan worden, of het een middelgrote presentatie betreft, raden wij de 6000 lumen beamer aan. Houdt er rekening mee dat u bij een groter projectieoppervlak ook een krachtigere beamer nodig heeft.

Voor grote presentaties met veel bezoekers of als er daglicht aanwezig is, kunt u het best een ledscherm huren. U kunt zelf het formaat van het Ledscherm kiezen.

Daarnaast kunnen wij deze video en beeld producten ook leveren voor grotere evenementen en congressen waar bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van meerdere beamers, meerdere LED Smart TV schermen, meerdere laptops en camera’s vanuit verschillende posities. Uit ervaring kunnen wij concluderen dat geen evenement en congres hetzelfde is. Wij zullen altijd een offerte op maat opstellen met verschillende video en beeld producten.

Huur materialen zelf ophalen en retourneren op onze lokatie in Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
U haalt de toestellen op, na afspraak, de werkdag voordien en u brengt ze de dag na het gebruik terug. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150.
We rekenen montage en demontage van de huurmaterialen altijd afzonderlijk aan.

Wenst u meer info, vraag dan een detail offerte aan via onze contact page

Toont alle 12 resultaten