verhuur licht

Verhuur Licht Op deze pagina kan je ons aanbod zien van licht apparatuur met led-verlichting, led parren, moving Heads, theater verlichting, noodverlichting, decoratie armaturen.

 Licht huren tovert jouw evenement om tot een gezellig geheel en brengt je gasten in de sfeer. Om de ideale licht set voor jouw event samen te stellen, hebben wij alle mogelijke “armaturen” van een lichtset hieronder netjes opgesomd.

Led verlichting huren

Op deze pagina kan je ons aanbod zien van licht apparatuur met led-verlichting, ledparren, … Je bent goed bezig voor het milieu, en ook nog eens voor je eigen portemonnee als je ledverlichting huurt! ledverlichting heeft immers een erg laag gebruik van energie.

Moving Heads Huren

Wij hebben zowel scanners als moving heads in onze verhuur. Beide toestellen produceren kleurrijke stralen en patronen en zullen zorgen voor een afgewerkte lichtshow.

Decoratieve Verlichting huren

Verhuur van decoratieve lichtarmaturen. Huurt u materiaal voor meerdere dagen, contacteer ons voor een offerte op maat.

Blacklight huren

Blacklight Guns / Led blacklights / Tl Blacklights

Par Spots huren

Par 64 / Par 56 / ACL Spots / PAR 36

Theater Verlichting

Theaterverlichting huren. Wij leveren alle techniek die nodig is om een theatervoorstelling te kunnen maken. In ons gamma, merken als ADB en ETC.

Licht effecten huren

Verhuur van discolichten en lichteffecten. Stroboscoop Spiegelbal Led effecten op muziek.

media-1205-0

Noodverlichting Huren

Wist je dat je bij grote evenementen verplicht bent om te zorgen voor juiste aanduidingen op het gebied van noodverlichting en aanduiding van de (nood)uitgang? Je kunt snel, eenvoudig en voordelig aan deze eis voldoen door de nodige noodverlichting te huren!

Resultaat 1–18 van de 74 resultaten wordt getoond