verhuur licht

Verhuur Licht Op deze pagina kan je ons aanbod zien van licht apparatuur met led-verlichting, led parren, moving Heads, theater verlichting, noodverlichting, decoratie armaturen. Licht huren tovert jouw evenement om tot een gezellig geheel en brengt je gasten in de sfeer. Om de ideale licht set voor jouw event samen te stellen, hebben wij alle mogelijke “armaturen” van een lichtset hieronder netjes opgesomd.

verhuur led verlichting

Led verlichting huren

Op deze pagina kan je ons aanbod zien van licht apparatuur met led-verlichting, ledparren, … Je bent goed bezig voor het milieu, en ook nog eens voor je eigen portemonnee als je ledverlichting huurt! ledverlichting heeft immers een erg laag gebruik van energie.

Moving heads huren

Moving Heads Huren

Wij hebben zowel scanners als moving heads in onze verhuur. Beide toestellen produceren kleurrijke stralen en patronen en zullen zorgen voor een afgewerkte lichtshow.

led blacklight

Blacklight huren

Blacklight Guns / Led blacklights / Tl Blacklights

Buitenverlichting huren

Outdoor Lights, Verlichting voor buiten huren.

Verhuur Licht > Buitenverlichting , Uw locatie van buiten en binnen prachtig verlicht.  Met onze 400 watt HQI schijnwerpers en outdoor led verlichting  kunt u een gebouw of tuin in verschillende kleuren verlichten. Ideaal voor tuinfeesten en het verlichten van een terrein op een festival. De buitenverlichting wordt tevens veel ingezet voor het uitlichten van grote bomen en parkeerterreinen.

Decoratieve Verlichting huren

 Decoratieve Verlichting huren

Verhuur van decoratieve lichtarmaturen. Huurt u materiaal voor meerdere dagen, contacteer ons voor een offerte op maat.

Noodverlichting Huren

Wist je dat je bij grote evenementen verplicht bent om te zorgen voor juiste aanduidingen op het gebied van noodverlichting en aanduiding van de (nood)uitgang? Je kunt snel, eenvoudig en voordelig aan deze eis voldoen door de nodige noodverlichting te huren!

[elementor-template id=”35318″]

[elementor-template id=”35209″]

[elementor-template id=”35175″]

Resultaat 1–18 van de 84 resultaten wordt getoond