verhuur Geluid

Verhuur Geluid

Geluidsinstallatie huren

Geluidsinstallatie voor presentaties huren

Heeft u een presentatie of moet u een groep toespreken? Huur dan bij Axse.be presentatie sets. Onze sets bevatten alle componenten (incl. bekabeling) die nodig zijn voor het houden van toespraken / presentaties of voor de geluidsversterking van ceremonies.

Draadloze Microfoon huren

Bij het huren van een draadloze microfoon kunt u kiezen uit een hand microfoon, of headset microfoon. De draadloze instrument set kunt u gebruiken om het signaal van uw instrument microfoon draadloos te maken. Vergeet geen geluid mengtafel te huren, draadloze microfoons dienen altijd op een mixer en geluidsinstallatie te worden aangesloten.

Microfoons & DI's huren

Verhuur, Sennheiser, Shure, Neumann, AKG, Microfoons en DI's met draad.

Pa Mengtafel Huren

Verhuur van Soundcraft / Midas / Yamaha Pa mengtafels

Luidsprekers huren

Wij hebben twee soorten luidsprekers te huur, namelijk actieve en passieve boxen. Actieve speakers zijn voorzien van een ingebouwde versterker en passieve speakers hebben een losse versterker nodig.

Verhuur Luidspreker Sets

Complete luidspreker sets huren, Boxen met versterking huren

DJ Materiaal Huren

Verhuur van Dj mengtafels, Cd en MP3 Players, draaitafels. In ons gamma hebben we merken zoals Denon, Pioneer, Rodec, Technics, ...

Audio Versterker huren

Versterkers Qsc, Crest audio, Lab.gruppen: Professional audio amplifiers

Communicatie

Walkie talkie huren / Verhuur intercom ASL

Geluidsmeter Huren

Verhuur geluidsmeter met logbestand. Verhuur Decibelmeter volgens Vlaamse geluidswetgeving.

Wij verhuren geluidsinstallaties voor gebruik bij uw thuis evenwel als grote muziekinstallaties voor fuiven, festivals, congressen. Axse.be werkt met professionele geluidsinstallaties die moeiteloos geluid kunnen voorzien voor feesten tot 5.000 personen, zonder dat er aan kwaliteit wordt ingeboet. 

Wij werken alleen met A-merken waardoor jij ervan verzekerd bent dat je professionele producten in huis haalt die ervoor zorgen die jouw muziek laat klinken, zoals het hoort te klinken.
Enkele merken waar wij mee werken zijn: Yamaha, Qsc, l acoustics, Soundcraft, Shure, Sennheiser, NTi, Midas, …

Resultaat 1–18 van de 95 resultaten wordt getoond