verhuur-audiovisueel-materiaal

Tv scherm Huren

Onze TV beeldschermen zijn van A-merken en geschikt voor zakelijk gebruik! Op de TV-schermen uit onze verhuur kan je meerdere visuele bronnen aansluiten, zoals bvb een laptop, computer, blue-ray of dvd-speler, USB stick.

Beamer en projectieschermen huren

Axse.be biedt u diverse mogelijkheden voor het huren van beamers. Van een basic beamer tot uiterst professionele beamers voor grote presentaties. Keuze uit verschillende hoeveelheid lumen en resoluties. Wij kunnen uw beamer bezorgen en desgewenst helpen wij u met de installatie.

Av Controllers & Kabels

Av controllers huren, Hdmi Kabel, Vga Kabel, Splitboxen, Clikkers

Verhuur Audiovisueel Materiaal

Axse.be biedt u krachtige beamers, plasmaschermen (huren LCD),projectieschermen en een waaier aan randapparatuur.
Enerzijds kan u kiezen voor een full service opdracht waarbij u kan rekenen op ervaren techniekers voor de levering, de aansluiting en eventueel de bediening van de toestellen. Anderzijds kan ons volledige aanbod ook afgehaald worden aan ons magazijn.

Heb je Audiovisueel materiaal nodig? Eenvoudige schermen, projectoren en geluidsinstallaties? Of interactieve displays, ledwalls, …  Vraag dan zeker advies. We vinden voor jou het juiste audiovisuele materiaal. Omdat wij continu investeren in nieuwe technologië staan mogelijks niet alle producten op de inventaris. Aarzel zeker niet te informeren naar materiaal die je niet direct in de lijsten kan terugvinden. 

Beelden zeggen meer dan woorden.
Het gebruik van projectieschermen en plasma of LCD televisies is dan ook niet meer weg te denken.
De juiste ondersteuning met kwalitatief materiaal is in zo een geval onontbeerlijk.

verhuur audiovisueel materiaal

Resultaat 1–18 van de 27 resultaten wordt getoond